ÚvodBlogNový začátek: Personální agentura pro Brno

Nový začátek: Personální agentura pro Brno

Z důvodu vážného úrazu našeho majitele jsme byli nuceni hledat novou podnikatelskou příležitost: Spojili jsme síly s regionální brněnskou personální agenturou.

Nový začátek: Personální agentura pro Brno

Nový začátek: Personální agentura pro Brno | Jakubion.cz - výškové práce Z důvodu vážného úrazu našeho majitele jsme byli nuceni hledat novou podnikatelskou příležitost: Spojili jsme síly s regionální brněnskou personální agenturou.

V dubnu 2023 prodělal náš majitel vážný úraz s trvalými následky a dobou léčení zhruba dvou až pěti let. Paradoxně, jednalo se úraz ve volném čase, nikoliv v průběhu extrémně nebezpečného povolání. Abychom značku Jakubion prosadili, vybudovali jsme silný interní tým s přesahem do marketingu. Rozhodli jsme se tento náš potenciál využít a pomáháme k rozvoji brněnské personální agentury Maikoletta.

Původně regionální personální agentura pro Brno expanduje.

Díky našim marketingovým znalostem, dovednostem a týpkovi s Emilem se nám podařilo posílit pozici původně regionální personální agentury až za hranice krajů! Blanenská rodinná personální agentura tak na Vás nově vyskočí ve vyhledávačích pod pojmy jako personální agentura Brno, personální agentura Olomouc či personální agentura Prostějov.

Do Maikoletty jsme nevstoupili vlastnicky, ale rozhodli jsme se podpořit její růst na základně obchodní spolupráce. Během několika měsíců jsme tak agentuře pomohli k akvizici významných regionálních firem v oblasti nejen automotive!

Personální agentura Prostějov: Prostějovská personální agentura to nemá lehké.

Dá se říct, že vstup na pracovní trh okolních okresů a krajů šel poměrně hladce: Rozhodně s lepšími výsledky, než jsme čekali. Předpokladem byla perfektní znalost zdejšího pracovního trhu: Ten prostějovský ale jiný. Personální agentura v Prostějově musí čelit velké poptávce po pracovní síle, nízké platové hladině a množství fabrik koncentrovaných na malém území. Prostějovská personální agentura proto musí vyvinou pro získání zaměstnance mnohem vyšší úsilí, než personální agentura v Brně.

Jistíme vás

Obraťte se na nás.

Nad zemí vás jistíme, najdeme nejvhodnější možné řešení: Ozvěte se nám s poptávkou výškových prací.

Kontakt

Jakubion znovu otevřel své služby.